GIRA LA FIRA

Gira la Fira és una proposta familiar per a gaudir dels diferents espais de la Fira d’Artés. Es tracta de 9 activitats distribuïdes per l’espai de la Fira amb l’objectiu d’aconseguir conciliar els estands i les activitats per a adults, amb les inquietuds dels infants.

 

L’inici de l’activitat podrà ser a qualsevol dels 9 punts distribuïts per la Fira, o a l’estand oficial. En aquests punts es donarà a cada infant una motxilla amb aigua i una targeta amb un plànol i amb un espai per a marcar els diferents punts pels quals s’hagi fet l’activitat al llarg de la Fira.

L’objectiu és el de realitzar un 80% de les activitats i entregar la targeta a l’estand oficial. Aquestes targetes entraran en un sorteig de regals familiars d’activitats, gestionats a través de Bages turisme. Així, les famílies que els hagi tocat el sorteig podran gaudir d’alguna de les múltiples activitats de turisme familiar que disposem a la comarca.

Aquest disseny innovador de la Fira ha sigut possible gràcies a diferents entitats del municipi que, dia a dia, realitzen activitats pensades per a aquestes edats. Entitats esportives, culturals, educatives i de lleure que són una mostra de la vitalitat del voluntariat i l’associacionisme del municipi d’Artés.

Prepareu-vos doncs per jugar, saltar, córrer, dibuixar, disfressar-vos, maquillar-vos... gaudir de la fira i gaudirla amb la família.