CITTEC

CITTEC som una societat constituïda al 2007 dedicada a la construcció de xarxes de telecomunicacions; l’explotació, gestió, comercialització, distribució i desenvolupament de tot tipus de serveis de telecomunicacions, estant per això inscrita al Registre d’Operadors de xarxes i serveis de comunicacions electròniques de la CNMC.

Estem especialitzats en assessoria i gestió de serveis de telecomunicacions. Dissenyant i implementant solucions personalitzades a cada client. Per això a CITTEC no venem un servei estàndard, oferim un servei integral i ens fem càrrec de tot: t’escoltem, entenem les necessitats de la teva empresa, innovem i desenvolupem les teves adaptacions, t’ajudem a aplicar-les i vetllem per l’actualització tecnològica constant.

Posem al teu abast un equip experimentat d’assessors i tècnics per oferir-te les millors solucions amb una infraestructura independent sense dependències de tercers operadors.

  • MULTISECTORIAL

POSA'T EN CONTACTE

MÉS INFORMACIÓ

XARXES SOCIALS

OFERTA FIRA

PRODUCTES

Servei de fibra òptica empresarial

Connectivitat de fibra òptica sobre una xarxa FTTH amb senyalització i priorització de tràfic empresarial

Telefonia i centraletes telefòniques

Connectivitat de fibra òptica sobre una xarxa FTTH amb senyalització i priorització de tràfic empresarial

Hosting i serveis cloud

Necessites allotjar el teu web i servidor de correu electrònic? T’oferim la possibilitat d’escalar el teu pla de hosting segons les necessitats reals del teu negoci

Seguretat i xarxes privades

Dissenyem infraestructures de xarxa per a la teva empresa! Oferim solucions en les diferents àrees empresarials

Servei de backups i còpies de seguretat

No arrisquis les teves dades, guarda una còpia a un lloc segur! Realitzem backups automàticament. Davant de qualsevol risc: un incendi, un desastre natural, un robatori, l’atac de hackers, un virus o el trencament d’equips. Disposarem d’una còpia de tota la informació del teu disc dur.